Home / Kronika / Ministri Lleshaj në Malsinë e Madhe

Ministri Lleshaj në Malsinë e Madhe

Ministri i brendshëm Sandër Lleshaj po vizion Bashkinë e Malësisë së Madhe. Ai po takohet me zyrtarët e kesaj bashkie si dhe strukturat e policisë së qarkut Shkodër. Pas këtij takimi ministri do të ketë një tjetër takim në Bashkinë e Shkodrës. Në vëmendje pritet të jetë skandali i denoncuar një ditë më parë, ku një efektiv akuzohet se ngacmoi seksualisht një të mitur.

Leave a Reply

%d bloggers like this: