Home / Bota / New York, hapet struktura gjigante “The Vessel”

New York, hapet struktura gjigante “The Vessel”

Në metropolin amerikan New York është hapur struktura gjigante e pazakonte e emërtuar si “The Vessel”.

E projektuar nga dizajnuesi Thomas Heatherwick, struktura në formën e një hualli gjendet në rajonin Hudson Yards pjesën perëndimore të Manhattanit.

Struktura, ndërtimi i së cilës filloi në vitin 2017, përfshin 157 shkallë, 2.500 shkallare dhe 80 pika lidhëse.

Struktura është ndërtuar në qendër të rajonit, ndërsa vizitorët do të kenë mundësi të ngjiten dhe të vështrojnë qytetin.

Leave a Reply

%d bloggers like this: