Home / Kronika / Pas Parlamentit, protestuesit marshojnë drejt Ministrisë së Brendshme

Pas Parlamentit, protestuesit marshojnë drejt Ministrisë së Brendshme

Pas qëndrimit për disa minuta përpara ndërtesës së Parlamentit, protestuesit e opozitës janë nisur drejt Ministrisë së Brendshme.

Tek Parlamenti, përveç hedhjes së kapsollave, nuk pati konfrontime midis protestuesve dhe policisë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: