Home / Rajoni / Maqedonia / Bundestagu i jep dritë jeshile qeverisë gjermane për Maqedoninë e Veriut

Bundestagu i jep dritë jeshile qeverisë gjermane për Maqedoninë e Veriut

Përveç për Maqedoninë e Veriut, Bundestagu votoi pro hapjes së negociatave edhe për Shqipërinë. 365 deputetë gjermanë votuan për hapjen e negociatave për Shqipërinë, 188 kundër dhe 16 abstenime.

Leave a Reply

%d bloggers like this: