Home / Rajoni / Maqedonia / Osmani: NATO, më i rëndësishëm se sa mbajtja e zgjedhjeve më 12 prill

Osmani: NATO, më i rëndësishëm se sa mbajtja e zgjedhjeve më 12 prill

“Ajo çfarë është konstante, është nevoja e të pasurit parlament funksional në ditën kur duhet të ratifikohet protokolli i NATO-s tek ne dhe ku mbyllet procesi. Prej asaj dite, duhet të numërohen afatet ligjore për mbajtjen e zgjedhjeve. Për momentin, parashikimet janë se deri në shkurt Spanja mund ta ratifikojë, për shkak se ata kanë zgjedhje tash në të 11-tin e këtij muaji”, tha Osmani, duke shtuar se nëse këto afate respektohen, janë të gatshëm më 3 janar të fillohet me qeveri teknike dhe më 12 prill të mbahen zgjedhje të parakohshme.

Leave a Reply

%d bloggers like this: