Home / Kronika / Flet ministria Manastirliu: Më shumë se 600 të lënduar që janë paraqitur në spital

Flet ministria Manastirliu: Më shumë se 600 të lënduar që janë paraqitur në spital

Nga spitali i traumës ka folur Ministria Ogerta Manastirliu e cila ka bërë edhe një bilanc të rasteve të paraqitura nëpër spitale.
Ajo është shprehur:

Mbetemi në gatishmëri maksimale në të gjitha spitalet. Është bërë një punë e jashtëzakonshme nga të gjithë për të përballuar këtë situatë aspak të lehtë për ne.

Janë më shumë se 600 të lënduar që janë paraqitur në spital.

Spitali i Traumës

Është 38 është numri i të lënduarve që ndodhen ende në spital ku 9 janë rastet më të rënda dhe janë në observim. Janë mjekët që do të flasin më shumë.

Spitali Durrës

25 të lënduar në reparte.

Deri më tani raportohen 15 viktima.

Leave a Reply

%d bloggers like this: