Home / Politika / “Vajzën tonë e bënë dashnore të ministrit”/ Paketa anti-shpifje, Rama me tone të ashpra ndaj Zhejit, Vasilit dhe Markut

“Vajzën tonë e bënë dashnore të ministrit”/ Paketa anti-shpifje, Rama me tone të ashpra ndaj Zhejit, Vasilit dhe Markut

Leave a Reply

%d bloggers like this: