Home / Rajoni / Turqia siguron strehim për 1500 të huaj të bllokuar për shkak të koronavirusit

Turqia siguron strehim për 1500 të huaj të bllokuar për shkak të koronavirusit

Pasagjerët nga një numër vendesh, përfshirë Algjerinë, Jordaninë dhe Tunizinë, të cilët kishin ngecur në Aeroportin e Stambollit pasi hapësira ajrore në vendet e tyre është mbyllur, janë drejtuar në konvikte në provincën turke Karabuk, ku do të qëndrojnë për një kohë.

Të shoqëruar nga personeli i sigurisë, shtetasit e huaj janë dërguar në Karabuk me autobusë nga terminali i aeroportit.

Në Turqi, COVID-19 deri më tani ka marrë jetë 59 jetë, ndërsa 2.433 persona kanë rezultuar pozitivë në teste.

Leave a Reply

%d bloggers like this: