Home / Rajoni / Maqedonia / Maqedonia e Veriut në izolim të plotë, 711 të infektuar dhe 32 të vdekur

Maqedonia e Veriut në izolim të plotë, 711 të infektuar dhe 32 të vdekur

Leave a Reply

%d bloggers like this: