Home / Kronika / Vrasje e trafik droge/ OFL ‘godet’ në Tiranë dhe Kavajë, kush janë 4 personat që duhet të deklarojnë burimin e pasurisë

Vrasje e trafik droge/ OFL ‘godet’ në Tiranë dhe Kavajë, kush janë 4 personat që duhet të deklarojnë burimin e pasurisë

Arian Begaj., banues në Kavajë, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”;
Ermal Lusha, banues në Kavajë, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”;
Poliksen Muçollari, banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Vrasja me dashje, në lidhje me një krim tjetër”;
Eduart Sallaku, banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve” në formën e grupit të strukturuar kriminal;

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.

OFL është në veprim të pandërprerë dhe në kryerje të veprimeve komplekse për vendosjen e sekuestrove emergjente mbi pasuritë e dyshuara të përfituara nga krimi, si dhe për dërgimin e formularëve të vetëdeklarimit të gjithë personave që janë subjekt i Ligjit Special.

OFL do të informojë publikun në vijimësi për të gjitha nismat procedurale dhe operacionet ekzekutive që do të kryejë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: