Home / Kronika / Saimir Tahiri dhe Jaeld Çela bëjnë rekurs në Gjykatën e Lartë kundër vendimit të Apelit

Saimir Tahiri dhe Jaeld Çela bëjnë rekurs në Gjykatën e Lartë kundër vendimit të Apelit

Pasi Gjykata e Posaçme e Apelit vendosi të prishë vendimin e Shkallës së Parë dhe të rikthejë gjykimin nga e para në Gjykatën e Posaçme për ish-ministrin e Brendeshem  Saimir Tahiri, si Tahiri dhe Jaeld Çela bëjnë rekurs në Gjykatën e Lartë kundër vendimit të Apelit. Kujtojmë se ish-ministri është nën akuzë për trafik narkotikësh në kuadër të grupit kriminal. Gjykata e Krimeve të Rënda i dënoi Tahirin e Çelën për “shpërdorim detyre”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: