Home / Ekonomia / Flet drejtori i aeroportit të Kukësit: Kur do “çajmë” qiejt e Europës dhe sa do jenë çmimet për udhëtimet

Flet drejtori i aeroportit të Kukësit: Kur do “çajmë” qiejt e Europës dhe sa do jenë çmimet për udhëtimet

Leave a Reply

%d bloggers like this: