Home / Rajoni / Maqedonia / Zaev: Në zgjedhje, me të gjitha partitë në qeveri

Zaev: Në zgjedhje, me të gjitha partitë në qeveri

“Të gjithë e marrin Tetovën si shembull, me siguri do të ketë më shumë kandidatë. Ja, përafërsisht them se BDI do të ketë kandidat, duhet se edhe Besa do ketë kandidat, PDSH do ketë kandidat, edhe ne do kemi kandidat dhe sigurisht që edhe VMRO do ketë kandidat dhe Aleanca me Alternativën. Paralajmërojnë lista të pavarura, kështu që partitë më të vogla të qëndrojnë pas LSDM-së ose unë të zgjedh pas silit të qëndroj si LSDM. Dihet, në rrethin e parë shkojnë të gjithë, ndërsa më pas mbështetemi “ferinaf”. Qytetarëve u a lejmë të drejtën vetë të tregojnë cila është rruga që duhet të zgjidhet për Tetovën”- deklaroi Zoran Zaev, kryeministër.

Leave a Reply

%d bloggers like this: