Home / Qeveritare / Buxheti 2015: Më shumë mbështetje për njerëzit në nevojë

Buxheti 2015: Më shumë mbështetje për njerëzit në nevojë

rama555-200x200Kryeministri Edi Rama nëpërmjet një postimi sot në rrjetin social ka publikuar një poster grafik, ku tregon se në buxhetin 2015 do mëbështeten më 10 milionë dollarë më shumë shtresat në nevojë dhe personat me aftësi të kufizuar, si dhe 16 milionë dollarë pas heqjes së fashës 300 kw.

“Buxheti 2015 – Më shumë mbështetje për njerëzit në nevojë”, shkruan Kryeministri Edi Rama.

“10 milionë USD më shumë për familjet në ndihmë ekonomike e personat me aftësi të kufizuar dhe 16 milionë USD, direkt pas heqjes së fashës 300 kw”, shkruhet në posterin grafik të shpërndarë nga kryeministri Rama.

Leave a Reply

%d bloggers like this: