Home / Qeveritare / Cani: 5 mld lekë për KESH që të paguajë detyrimet ndaj subjekteve private

Cani: 5 mld lekë për KESH që të paguajë detyrimet ndaj subjekteve private

Ministri i Financave, Shkëlqim Cani, ka thënë se qeveria do t’i japë 5 miliard KESH-it.

Kjo, në mënyrë që KESH të paguajë detyrimet ndaj subjekteve private.

Ministri i Financave Shkelqim Cani

Ministri i Financave Shkelqim Cani

Deklarata e Canit është bërë në Komisionin e Ekonomisë.

Cani tha ndërkohë se janë alokuar 1.5 miliardë lekë për fondin e shpronësimit dhe 3 miliardë lëkë për projekte dhe plane.

Në Komisionin e Ekonomisë u diskutua për aktin normative të buxhetit 2014, ku ministri Shkëlqim Cani ka shpejeguar 3 objektivat që ka akti normative:

Akti normative ka 3 objektiva.

Së pari, ka objektiv rialokimi i fondeve për të krijuar fondin e shpronësimeve.

Së dyti, ka objektiv mbështetjen e sektorit të energjisë.

Së treti, ka objektiv rialokimin e fondeve në plane dhe projekte”, tha ministri.

Leave a Reply

%d bloggers like this: