Home / Politika / Rama: Gjithçka sipas planit, asnjë familje nuk do mbetet pa trajtuar

Rama: Gjithçka sipas planit, asnjë familje nuk do mbetet pa trajtuar

-Kryeministri Edi Rama garanton se gjithçka ecën sipas planifikimit ku çdo detyrim i fazës 2 është i garantuar për të shkuar në destinacion në zonat e përmbytura dhe askush të mos mbetet pa trajtuar.

Rama116“Gjithçka ecen sipas planit, çdo detyrim i fazës 2 është garantuar. Asnjë familje e prekur nga përmbytjet s’do mbetet pa kujdes si dikur!”, shkruan kryeministri Rama sot në statusin e tij social facebook dhe Twitter.

Leave a Reply

%d bloggers like this: