Home / Kronika / Kronika e zeze / Gjirokastër, gjendet një kufomë e seksit mashkull në lumin Drinos

Gjirokastër, gjendet një kufomë e seksit mashkull në lumin Drinos

Një kufomë e seksit mashkull është gjendur sot në ujrat e lumit Drino në Gjirokastër.

kufomaaaBanorë të zonës së Mashkullorës kanë gjetur kufomën dhe kanë sinjalizuar policinë për trupin e pajetë. Policia kqyri trupin e pajetë dhe evidentoi se bëhet fjalë për një mashkull, por ende nuk dihet nëse vdekja ka qenë aksidentale apo bëhet fjalë për një krim të mundshëm.

Leave a Reply

%d bloggers like this: