Home / Kronika / Fjalët e fundit të Tom Doshit para arrestimit

Fjalët e fundit të Tom Doshit para arrestimit

Nderkohe qe policia ndodhet ne banesen e tij per ta arrestuar, deputeti Tom Doshi poston ne Facebook nje shenim te shkurter. Lexojeni me poshte:

Tom Doshi

Tom Doshi

Jam I bindur qe pas seances degjimore te bere dje ne Keshillin e Mnadateve te Kuvendit, nuk ka mbetur askush qe nuk e kupton pozicionin tim perballe se vertetes. Kam thene te verteten per porosine e vrasjes ndaj meje nga Kryetari I Kuvendit. Nuk me vrane dot, dhe tani po perpiqen te me burgosin politikisht.

Jam ne shtepine time duke pritur perballjen me Prokurorine ne Gjykate. Kam qene gjithe kohen ne dispozicion te hetimit, dhe do jem gjithmone ne dispozicion te hetimit. Nuk do largohem kurre nga Shqiperia deri sa te zbardhet cdo prove e historis se vrasjes. Do te jem ketu ne dispozicion te drejtesise dhe perball popullit per ta cuar kete beteje deri ne fund.

Asnje veprim I Prokurorise nuk me habit. Nuk u habita kur dje perfaqesuesit e Prokurorise deklaruan ne Keshillin e Mandateve se nuk ka akuze ndaj meje, se nuk jane bere hetime ndaj meje, por se ka vetem nje rregjistrim te ceshtjes ne regjistrat e Prokurorise se Pergjithshme.

Provat qe nuk u pranuan te administrohen, shpejt do ballafaqohen ne Gjykate dhe e verteta do te dale.

Ju faleminderit per mbeshtetjen dhe mesazhet qe me dergoni.

TOM DOSHI

Leave a Reply

%d bloggers like this: