Home / Parlamentare / Kryeministri Serbisë, Vuçiç në takim me Kryetarin e Kuvendit Ilir Meta

Kryeministri Serbisë, Vuçiç në takim me Kryetarin e Kuvendit Ilir Meta

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta po zhvillon një takim zyrtar me Kryeministrin e Serbisë, Aleksandër Vuçiç.

N evizten e tij ne Tirane, sot, fillimisht Kreu i Qeverisë Serbe takoi Kryeministrin e Shqipërisë në Pallatin e Brigadave, ku u zhvillua dhe një konferencë e përbashkët për shtyp, ndërsa takimi mes dy lidërve zgjati rreth 40 minuta.

Kryeministri Serbisë , më tej pritet të takojë, Presidentin e Republikës, Bujar Nishanin dhe Kryetarin e Partisë Demokratike, Lulzim Basha.

Vizita e Kryeministrit të Serbisë, Vuçiç në Tiranë pritet të mbyllet nesër në përfundim të forumit ekonomik që do të çel punimet e tij sot rreth orës 19:00.

Leave a Reply

%d bloggers like this: