Home / Te ndryshme / Shaqiri në reklamën Volkswagen, përmend Kosovën

Shaqiri në reklamën Volkswagen, përmend Kosovën

Futbollisti i njohur i Bayernit dhe Zvicrës i bënë edhe një reklamë imazhi të Kosovës duke e përmendur në një ndër reklamat më të shikuara në botë.

Ai në asnjë moment nuk mund ta harroj origjinë e tij, atdheun e tij. Ky është Xherdan Shaqiri, i cili sërish nuk ka harruar ta përmend Kosovën.

Në reklamën për kompaninë ‘Volkswagen’, atij i paraqiten shumë pyetje.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: