Home / Zgjedhjet lokale 2015 / Numërimi i votave për Këshillat Bashkiak, ja rezultatet deri tani

Numërimi i votave për Këshillat Bashkiak, ja rezultatet deri tani

Në përfundim të numërimit të votave për kryetar bashkie, në shumicën e bashkive në vend ka nisur procesi i numërimit të votave për këshillat bashkiakë.

Duke i’u referuar të dhënave të publikuara në faqen zyrtare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve mund të japim një panoramë të përgjithshme të ecurisë së numërimit të votave dhe rezultateve paraprake në të gjitha bashkitë ku po kryhet ky proces.

Më poshtë të gjitha qarqet dhe bashkitë:

Qarku Kukës 35/170  kuti të numëruara
PD 1210 ASHE 4851
PS 610 APPD 3627
PBKD 486

Bashkia Has 14/32
PBKD 367 ASHE 1859
PD 237 APPD 1432
PS 224

Bashkia Tropojë 21/50
PD 973 ASHE 2992
PS 386 APPD 2195
LSI 364

Qarku Lezhë 60/260
LSI 1707 ASHE 8683
PS 1313 APPD 2336
AAK 857

Bashkia Kurbin 19/76
LSI 945 ASHE 3001
PS 752 APPD 653
BLD 224

Bashkia Mirditë 41/63.
AAK 808 ASHE 5682
PBDNJ 784 APPD 1683
LSI 762

Qarku Shkodër 1/418
PD 81 ASHE 21
PPKDSH 18 APPD 106
PS 11

Qarku Tiranë 63/1167
PS 7664 ASHE 14082
PD 5418 APPD 6334
LSI 3880

Bashkia Rrogozhinë 9/55
LSI 625 ASHE 1178
PD 415 APPD 562
PS 316

Bashkia Tiranë 54/864
PS 7348 ASHE 12094
PD 5003 APPD 5772
LSI 3255

Qarku Vlorë: 105/443
PS 8685 ASHE 22276
PD 4870 APPD 10230
LSI 4646

Bashkia Konispol 14/17
PS 953 ASHE 2619
PD 644 APPD 1681
LSI 515

Bashkia Finiq 2/54
PBDNJ 105 ASHE 144
OMEGA 98 APPD 26
PS 65

Bashkia Delvinë 24/24
LSI 1223 ASHE 4506
PS 1072 APPD 1801
PDIU 816

Bashkia Himarë 2/38
PS 165 ASHE 250
LSI 43 APPD 26
PD 21

Bashkia Selenicë 35/47
PS 2015 ASHE 4749
PD 1556 APPD 3061
LSI 730

Bashkia Vlorë 33/213
PS 3729 ASHE 6154
PD 1550 APPD 2117
LSI 988

Qarku Berat 85/303
LSI 7443 ASHE 17305
PS 6656 APPD 4623
PD 2791

Bashkia Skrapar 34/34
LSI 4486 ASHE 6688
PS 1519 APPD 1155
PD 707

Bashkia Poliçan 26/26
PS 3127 ASHE 5445
LSI 1244 APPD 841
PD 582

Bashkia Ura Vajgujore 25/50
PS 2008 ASHE 5169
LSI 1712 APPD 2627
PD 1502

Qarku Dibër 48/265
LSI 1730 ASHE 8720
PD 1523 APPD 5656
PS 1454

Bashkia Klos 32/32
LSI 997 ASHE 5213
PD 663 APPD 3629
PS 656

Bashkia Mat 16/53
PD 860 ASHE 3507
PS 798 APPD 2027
LSI 733

Qarku Elbasan 74/544

PS 3966 ASHE 13750

LSI 3630 APPD 5900
PD 2772

Bashkia Cërrik 29/56
PS 1857 ASHE 5513
LSI 1372 APPD 2179
PD 1227

Bashkia Belsh 20/38
LSI 1324 ASHE 3910
PS 1278 APPD 2161
PD 599

Bashkia Peqin 20/53
PDIU 1078 ASHE 3487
LSI 768 APPD 1058
PD 615

Bashkia Elbasan 5/232
PS 348 ASHE 840
PD 331 APPD 502
LSI 161

Qarku Fier: 12/585
PS 639 ASHE: 2254
LSI 601 APPD: 608
PD 373

Bashkia Mallakastër: 9/56
PMDE 624 ASHE 1 912
PS 398 APPD 645
PD 249
LSI 206

Bashkia Patos 8/48
PS 627 ASHE 1692
LSI 607 APPD 407
PD 327

Bashkia Fier 4/219
PS 350 ASHE 622
LSI 197 APPD 185
PD 124

Qarku Gjirokastër: 55/235
LSI 3277 ASHE 8 975
PS 2680 APPD 3 521
PD 1700

Bashkia Dropull 18/40
LSI 1316 ASHE 434
PBDNJ 466 APPD 2 183
PS 359
PD 313

Bashkia Përmet: 9/29
LSI 363 ASHE 1 417
PS 153 APPD 529
PDK 109
PD 95

Bashkia Libohovë 12/12
PS 884 ASHE 1 771
PD 872 APPD 1 271
LSI 555

Bashkia Tepelenë: 16/29
PS 1284 ASHE 3 604
LSI 1043 APPD 1 287
PD 420

Qarku Korçë: 164/640
PS 14319 ASHE 13 065
PD 10042 APPD 29 933
LSI 7364

Bashkia Kolonjë 36/36 të numëruara
PS 2440 ASHE 5802
PD 1921 APPD 2378
LSI 1509

Bashkia Devoll 2/53
PD 183 ASHE 756
LSI 102 APPD 383
PS 84

Bashkia Korçë: 92/164
PS 9241 ASHE 18 418
PD 5449 APPD 7 757
LSI 3986

Bashkia Maliq 25/82
PS 2067 ASHE 4 852
PD 2063 APPD 2 885
LSI 1326

Bashkia Pustec 8/8
AMIE (Parti Maqedonase): 1158
PS 378 ASHE 2041
PD 376 APPD 516
LSI 286

Leave a Reply

%d bloggers like this: