Home / Nga Facebook / Ky vend është i mallkuar

Ky vend është i mallkuar

Qaniu po qante me të madhe.
Pusho burrë ,i tha gruaja.
Si të mos qajë? Më hoqën nga përgjegjësi i tenderave.
Ah, ç’farë na ka gjetur – nisi të qante edhe gruaja. E kam thënë disa herë se gjërat e mira zgjasin pak.Nuk të lanë të paktën edhe një vit e do të kishim paguar vilën në Durrës, banesat në kryeqytet, apartamentin në Itali, veturën e re te djalit, shkollen e vajzes ne Rome dhe pushimet ne Havai qe me kishe premtuar per vitin e ardhshem… Po ne nuk kërkonim edhe aqë shumë o burrë, po kur nuk e do, nuk e do…
Ah, grua, ah… Ky vend është i mallkuar, nuk i duron njerëzit e ndershëm si ne!

Leave a Reply

%d bloggers like this: