Home / Nga Facebook / Ne djall politika!!

Ne djall politika!!

Anika Dokle

Anika Dokle

Samite, konferenca, mbledhje dhe takime pa fund ne emer te medemek paqes!! Kane deshtuar te gjithe! Nuk ka me qetesi ne shtepite tona.

Na u hiqni nga ekranet me deklaratat per paqen. Ju vetem e “vrisni” ate!

Revolucionet per liri dhe paqe historikisht i kane bere popujt. Ata qe vriten pabesisht dhe padrejtesisht per te lare kusuret e zullumeve te politikes!!

Zhdukuni!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: