Home / Kronika / Protesta e opozitës, policia në gatishmëri

Protesta e opozitës, policia në gatishmëri

Policia e Tiranës ka marrë të gjitha masat për mbarëvajtjen e protestës së opozitës. Një ditë më parë, burime nga policia bën të ditur se janë mbledhur të dhëna se do të ketë incidente të vogla, pasi protestuesit do të qëllojnë me vezë dhe gurë.

Një numër i madh forcash janë angazhuar për protestën, ndërsa kordoni i parë i ruajtjes së sigurisë janë police femra.

Në gatishmëri janë vendosur edhe Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë, ndërsa dhjetëra efektivë të komisariateve janë vendosur në sheshin “Skënderbej”, bulevardin “Dëshmorët e Kombit” dhe sheshin “Nënë Tereza”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: