Home / Kronika / Përgjegjësi i strehimit në Korçe mohon akuzat në gjykatë, nuk e njoh qytetaren që më denoncoi

Përgjegjësi i strehimit në Korçe mohon akuzat në gjykatë, nuk e njoh qytetaren që më denoncoi

eeeeGjykata e Korçes le ne burg pergjegjesin e strehimit te bashkise se Korces Vasillaq Thimjo, i arrestuar tre dite me pare per korrupsion. Gjate seances se marrjes ne pyetje dhe njohjes me provat, Thimjo mohoi akuzen, duke deklaruar se nuk kishte njohje me qytetaren qe e ka denoncuar per marrjen e 1200 eurove rryshfet per dhenien e nje banese, si e pastrehe. Sipas tij, perzgjedhja e fituesve te banesave sociale nuk eshte ne kompetencen e detyres qe ai kryente si pergjegjes i zyres se strehimit, por perzgjedhja behet nga keshilli bashkiak. Mbrojtja e te pandehurit ka kerkuar heqjen e mases se sigurise per 63 vjecarin Thimjo,duke e konsideruar arrestin me burg si te pajustifikuar dhe te pambeshtetur ne prova, kerkese te cilen gjyqtarja e çeshtjes e ka refuzuar.

Leave a Reply

%d bloggers like this: