Home / Parlamentare / Rama: Kush nuk miraton reformën në drejtësi, do ‘përvëlohet’ në votime

Rama: Kush nuk miraton reformën në drejtësi, do ‘përvëlohet’ në votime

Kush nuk miraton reformën në drejtësi do të përvëlohet para gjykatës së popullit në votime, është shprehur kryeministri Edi Rama gjatë fjalës së tij në Kuvend. Ai ka qënë mjaft i ashpër me opozitën, të cilën e ka quajtur ‘pa bojë’.

“Fjala ime do të jetë e panevojshme në funksion të miratimit. Sepse kush nuk miraton reformën në drejtësi do të përvëlohet plotësisht kur të shkojë përpara gjykatës së popullit në votime. Do të shpartalloheni siç nuk jeni shpartalluar as në 2013 e as 2015. Jeni pa bojë, nuk keni asnjë lloj boje në raport me të vërtetën dhe publikun shqiptar. Keni dy vjet e gjysëm që s’keni marrë asnjë masë t’i ktheni bojën partisë së shpartalluar”, është shprehur kryeministri Rama.

Duke vënë theksin se Byroja ka qënë në programin e Partisë Socialiste para se të fitonte zgjedhjet, Rama pranoi ekzistencën e një drafti të dakodësuar, por që tashmë do të jetë pjesë e reformës në drejtësi.

“Për Byronë ne e kemi mbaruar punën tonë. Por ne nuk jetojmë në hënë dhe ne e dimë që ka një proces të reformës në drejtësi që nuk mund të anashkalohet, dhe nuk mund të bëjmë dot diçka që nesër, brenda pak javësh reforma mund ta konsiderojë të nxituar. Kështu që dokumenti me të cilin ju keni rënë dakord është në dispozcion të komisionit të reformës”, sqaroi Rama.

Leave a Reply

%d bloggers like this: