Home / Teknologji / Facebook mbush sot 12 vjeç

Facebook mbush sot 12 vjeç

Facebook, që tashmë numëron pothuajse 1 miliardë e 600 milionë përdorues në të gjithë botën, mbush sot 12 vjeç.

Rrjeti social i popullarizuar u themelua me 4 shkurt 2004, nga Mark Zuckerberg  dhe shokët e tij të universiteti, Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz e Chris Hughes.

Facebook u projektua fillimisht vetëm për studentët e Harvardit por shumë shpejt u përhap edhe në shkollat e tjera të zonës, për tu bërë më pas një fenomen global.

Leave a Reply

%d bloggers like this: