Home / Politika / Avramopoulos në Tiranë, nis takimin me kryeministrin Edi Rama

Avramopoulos në Tiranë, nis takimin me kryeministrin Edi Rama

Komisioneri i Bashkimit Europian për Integrim, Avramopulos ka mbërritur në kryeministri për të zhvilluar një takim me kryeministrin Edi Rama.

Në kryeministri Avramopulos do të takohet edhe me ministrin Tahiri dhe ministren e Mbrojtjes, Mimi Kodheli.

Takimet 

Axhenda e takimeve të Komisionerit për Çështjet e Brendshme, Migracionin dhe Qytetarinë Dimitris Avramopoulos, i cili vjen në Tiranë me ftesë të ministrit Tahiri – 18 mars 2016, e Premte

Ora 09:00 – Takim me Kryeministrin Rama (Salla e Hartave, Kryeministri)

Ora 09:45 – Takim me Presidentin e Republikës B. Nishani (në Presidencë)

Ora 10:30 – Takim me Ministrin e Punëve të Jashtme D. Bushati (në MPJ)

Ora 11:15 – Takim me Ministrin e Punëve të Brendshme S. Tahiri (te Garda)

Ora 12:00 – Konferencë e përbashkët për shtyp me ministrin Tahiri (te Garda)

Ora 13:00-14:00  Takim me Ambasadoret e Vendeve te BE ( Delegacioni i BE)

Ora 14:00-15:30  Dreke pritese nga Kryetari i Kuvendit Meta (Padam)

Leave a Reply

%d bloggers like this: