Home / Te ndryshme / Skulptura që po “kthehen në jetë”

Skulptura që po “kthehen në jetë”

Skulptori italian Peter Demetz u jep jetë skulpturave të tij të drurëve, duke përdorur vetëm një daltë të thjeshtë dhe frymëzim të pafund.

Ai e bën atë në një mënyrë “dinake” që ju mund të shihni me veshje çdo skulpturë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: