Home / Bota (page 11)

Bota

Opinion: Trump nuk duhet nënvlerësuar

Donald Trump dëshmon se nuk do të lejojë asgjë dhe askënd ta ndalë atë nga një kandidaturë e dytë. Sidomos jo nga votuesit. Një rrezik, jo vetëm për demokracinë në SHBA, thotë Michaela Küfner. Përpara se Donald Trump të thoshte ...

Read More »