Home / Arte / Teater / Pezullohet nga detyra drejtori i Cirkut Kombëtar, Kujtim Dumi

Pezullohet nga detyra drejtori i Cirkut Kombëtar, Kujtim Dumi

Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro ka pezulluar nga puna drejtorin e Cirkut Kombëtar Kujtim Duni. Vendimi erdhi pas disa parregullsive që u shfaqen në një emision televiziv.

“Falenderojmë median që në misionin e tyre informues dhe kritik hodhën dritë në denoncimin e dukurive abuzive me detyrën shtetërore duke treguar qartë veprimin e jashtëligjshëm të drejtorit të Cirkut Kombëtar.

Garantojmë opinionin publik në qëndrimin tonë pa kompromis në mbrojtje të ligjit dhe detyrës publike, në marrjen e masave të menjëhershme për ndëshkimin dhe vënien para përgjegjësisë të drejtorit dhe te çdo punonjësi që guxon të bëjë pazar me postin publik!”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Kulturës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.