Politika

Basha: 160 milionë dollarë kontrabandë, evazion dhe korrupsion në 7 muaj

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka publikuar në Facebook dy grafikë, ku shpjegon se këto janë shifrat e Ministrisë së Financavev që tregojnë zhdukjen e 160 milionë dollarëve.

“Ja të dhënat e Ministrisë së Financave që ju fshihet Rama. 160 milion dollarë kontrabandë, evazion dhe korrupsion në vetëm 7 muaj”, shkruan z. Basha.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button