Zgjedhjet lokale 2015

Bllokohet “Nënë Tereza”. Në orën 19.00, mitingu përmbyllës i ASHE-së në Tiranë

Policia njoftoi se do të bllokohen të gjitha rrugët hyrëse në sheshin “Nënë Tereza” për mitingun përmbyllës të Aleancës për Shqipërinë Europiane në Tiranë.

Bllokimi i sheshit ka nisur nga mbrëmja e djeshme dhe do të qëndrojë i bllokuar deri në orën 24:00 të ditës së sotme.

Kandidati i mazhorancës për Bashkinë e Tiranës, Erion Veliaj, do të mbyllë fushatën e tij këtë të enjte, në orën 19:00.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button