Maqedonia

Çfarë biseduan Xhezair Shaqiri me Mirsad Ndrecaj?

Në një bisedë tjetër, të publikuar nga portali “Burevesnik.org”, mund të shihet se çfarë kanë biseduar Xhezair Shaqiri, i njohur si komandant Hoxha, me Mirsad Ndrecaj, shkruan INA, të cilën po e transmetojmë edhe ne.

M.N: Hoxh mos i rrej njerëzit, i ke dhënë fjalën për luftë.

XH.Sh: Për kë po mendon?

M.N: Kur flasim për luftë, mos i rrej njerëzit

XH.SH: Mos e mërzit veten dhe mua me tradhtitë e disa shokëve që m’i bënë mua, dhe tani t’i lavdërojë, kurrë

MN: Historia mbetet histori, çka bëjmë tani është tani, ndërsa për luftë nuk vijë fronti….

XHSH: Nuk e kam gajlen për histori, o shoq, vetëm dua t’i kundërvihem Ali tradhtarit, dhe të gjithë atyre që e përkrahin.

MN: Po, ti po përkrah Alinë, ti po thu se maqedontë janë forcu, tash janë më të fortë. Ne nuk i frikohemi maqedonëve dhe nuk ndalemi, kush do le të urrnoj.

XHSH: Po çka po pret, pse nuk po shkon mi liru prej maqedonve, o shoq. Pse po humb kohë duke fol me mu.

MN: Kemi mbet në vend, tu të prit ty me vite në Tanushë.

XHSH: Mirsad nuk shoh se ke fjalor për diskutim.

MN: Unë gjithmonë kam pasur dhe kam.

XHSH: Frikësohu nga Allahu, dhe nuk të kam borxh asgjë. Mos më shqetëso mua, merru me ta, çka duash bëj

MN: Unë i`a q… nënën ……

MN: Dhe përse nuk po shkon, po frikësohesh. A po pret të vij B… më M.. të të vizitojnë dhe t’i sjellin 5 mijë apo 10 mijë euro ? Hoxho ti nuk e di se si është bërë lufta, për shkak se ti nuk ke marrë pjesë në luftë. Hoxho, për luftën të them ty, ti edhe në Tanushë nuk ke marrë pjesë në luftë. Në Malinë ke ikur me Drenicën, apo ke harruar? Kanë ardhur Tigrat, ndërsa ju keni pirë çaj atje. Në cilën vij të fronit ke marrë pjesë . Ti vetëm në telefon ke qenë tërë kohën.

XHSH: Betohem në Allah, se të gjitha këto janë rrena, se kush ka qenë në Malinë dhe Tanushë e dij unë.

MN: Mua më vjen keq, por të flas unë me ty për luftë, dallimi është si dita me natën.

XH.SH: Pyete S.H dhe tjerët se kur kam shkuar në Shkup për një javë, dhe sa punë janë bërë derisa jam kthyer. Por këto fjalë që i thua ti i thonë të BDI-së për mua.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button