Zgjedhjet lokale 2015

Elbasan: Turku takon bizneset e rrugës së re të trenit

Kandidati për kryetar Bashkie i Aleancës për Punë dhe Dinjitet, Ardjan Turku, ditën e parë zyrtarisht të fushatës për zgjedhjet lokale e ka nisur me një takim me bizneset e rrugës së re të trenit.
Gjatë takimeve me kandidatin Turku, biznesmenët kanë theksuar vështirësitë e mëdha që po hasin për të mbajtur në këmbë investimet e tyre, për shkak të rënies së fuqisë blerësë dhe taksave të rritura të qeverisë.

Kandidati Ardjan Turku duke takuar biznesmenët ka premtuar edhe njëherë për ta uljen e taksave të Bashksië në masën maksimale që e lejon ligji 30%.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button