Maqedonia

Fokus: Johannes Hahn, “aksionar” në projektin “Shkupi 2014”

Komisioneri për Zgjerim i Bashkimit Evropian, Johannes Hahn, vazhdon të jetë shënjestër e kritikave dhe sulmeve nga ana e mediave maqedonase.

Në numrin e saj të fundit, revista “Fokus” sjell një hulumtim ku përmend lidhjet e biznesit që ka Hahn me Maqedoninë.

“Pa marrë parasysh se cili është roli në negociata i komisionarit Hahn, i cili është aksionar në një kompani austriake që ka ndërtuar objekte në projektin ‘Shkupi 2014’, është fakt se Gruevski me mjeshtëri po shmang gjitha apelet për verifikimi të krimit që shpalosin ‘bombat’. A munden SHBA-të ta prenë Nyjën e Gordit në skenën politike?”, shkruan revista “Fokus”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button