roze

Jessie J në Australi, përballet me kritika

Pak ditë pasi ka bërë të ditur se do të shkëputet për pak kohë nga muzika, Jessie J është shfaqur në Sydney të Australisë. 27-vjeçarja britanike u shfaq me një luk të veçantë dhe një pirsing të ri në hundë.

Por para se të marr pjesë në The Voice of Australia, këngëtarja e popit përballet me disa kritika.

Revista New Idea shkruan se fansat e saj besojnë se Jessie J ka favorizuar disa prej garuesve më shumë se të tjerët, me një vendim të paramenduar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button