Maqedonia

KSHZ publikon listën me emra të votuesve të dyshimtë, edhe Artan Grubi pjesë e listës (Lista)

Sot Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve në faqen e internetit publikoi listën e votuesve të dyshimtë në listën e zgjedhore.

Sipas vendimit, anketuesit që janë prej dje në terren, do të kontrollojnë 89.338 votues të cilët ekzistojnë të ashtuquajtura “shënime të jokonsistente” në listën zgjedhore dhe të dhënave të tjera nga institucionet shtetërore.

Në vijim i keni të gjithë numrat, ose të dhënat jokonsistente të të dhënave për votuesit e dyshimtë në komuna, që janë subjekt në kontrollet në terren.

Çair – 17.041
Kumanovë -11.676
Karposh – 6.864
Qendër – 6.722
Tetovë – 6.293
Gazi Babë – 5.720
Gostivar – 4,383
Manastir – 3,849
Kisella Vodë – 2.219
Veles – 2.139
Shtip – 2,137
Prilep – 2,113
Strugë – 1,925
Ohri dhe Debërc – 1.853
Strumicë – 1,397
Kiçevë – 1,359
Gjevgjeli – 1263
Probishtip – 1.180
Koçani – 1,158
Kavadar dhe Rosoman – 1.157
Resnjë – 890
Dibër dhe Qendra Zhupë – 832
Radovish – 557
Kriva Pallankë – 512
Dellçevë – 421
Vinicë – 341
Sveti Nikollë – 249
Negotinë dhe Demir Kapi – 222
Krushevë – 183
Demir Hisar – 169
Valandovë – 164
Kratovë – 140
Berovë – 118
Makedonski Brod – 101

grubi-2

Lista me emra te votuesve te dyshimite LISTA

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button