Politika

Presidentja e Kosovës Jahjaga, vizitë zyrtare në Shqipëri

Në datat 10 dhe 11 shtator, Presidentja e Kosovës Atifete Jahjaga do të zhvillojë një vizitë zyrtare në Shqipëri.

Ajo do të pritet në takime të veçanta nga presidenti Nishani, kryeministri Edi Rama dhe Kreu i Kuvendit Ilir Meta.

Jahjaga do t’u drejtohet me një fjalim edhe deputetëve të Parlamentit të Shqipërisë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button