Kosova

Sërish protestë në përkrahje të Ivanoviqit

Protesta e dytë me radhë në mbështetje të liderit të Iniciativës Qytetare ‘SDP’ Oliver Ivanoviq dhe të akuzuarit tjetër Dragolub Delibashiq, do të mbahet sot para Gjykatës Themelore të Mitrovicës në veri të këtij qyteti.

Pritet që në këtë protestë të marr pjesë drejtori i Zyrës për Kosovën pranë qeverisë së Serbisë, Marko Gjuriq, si dhe kryetari i Këshillit për ndihmë ndaj serbëve të Kosovës pranë qeverisë të të ashtuquajturës Republika Srpska, Millorad Arllov.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button