Kosova

Specialja, ekspertët mbështesin opozitën: Dyshimet në Kushtetuese

Njohësit e çështjeve kushtetuese, Mazllum Baraliu dhe Xhavit Shala i kanë dhënë të drejtë opozitës që dyshimet e saj për miratimin e Gjykatës Speciale t’i adresojë në Gjykatën Kushtetuese.

Ata kanë deklaruar për gazetën “Epoka e Re” se, në këtë proces mund të ketë pasur ndonjë shkelje proceduriale.

Megjithatë, ekspertët shprehen se, kjo përpjekje e opozitës vështirë se do të ketë sukses.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button