Kosova

Ushtria e Kosovës mund të formohet në vjeshtë?

Ish-komandanti i FSK-së, Kadri Kastrati, është shprehur i bindur se formim i Forcave të Armatosura të Kosovës (FAK) do të ndodhë gjatë sesionit vjeshtor të Kuvendit.

Për të ndodhur kështu, Kastrati ka thënë se duhet të bëhen të gjitha përgatitjet dhe marrëveshjet ndërpartiake që të bëhen ndryshime kushtetuese e FAK të kalojë këtë vit.

Ndërsa, Naim Maloki ka mendim tjetër nga Kastrati.

Ai është i bindur se FAK nuk do të formohet as në këtë mandat, me faktin e ekzistimit të Listës Serbe në Kuvend.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button