Kosova

Veseli: Nuk do të tolerojmë fundërrina në Kosovë

Kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli i ka quajtur fundërrina ata persona të cilët po mundohen të destabilizojnë vendin. Ai këtë deklaratë e ka bërë pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit.

“Dëshiroj të përçoj një mesazh shumë të veçantë: nuk do të tolerohen fundërrinat të tilla që Kosovën e cila ka orientim perëndimor të tentojnë ta drejtojnë drejtë rrugëtimit i cili është humnerë dhe i cili është vetëm një primitivizëm dhe manipulim me besim islam”, tha Veseli.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button