Home / Ekonomia (page 3)

Ekonomia

JICA japoneze mbështet krijimin e Qendrës ABA: Shërbim për zhvillimin e biznesit të fermave të vogla familjare

Ministria e Financave dhe Ekonomisë në bashkëpunim me  Agjencinë Japoneze për Bashkëpunim Ndërkombëtar (JICA) po mbështesin rritjen e shkallës së përfshirjes financiare në Shqipëri, nëpërmjet zbatimit të Projektit të Bashkëpunimit Teknik, ‘‘Projekti i Përfshirjes Financiare për Fermat e Vogla Familjare’’. Objektivi ...

Read More »