Home / Ekonomia (page 32)

Ekonomia

Mbrojtja e biodiversitetit/ 1.62 milionë euro për menaxhimin e ekosistemeve në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta

JICA japoneze, zgjeron mbështetjen në ngritjen e kapaciteteve për përmirësimin e menaxhimit të ekosistemeve në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta Agjencia Japoneze për Bashkëpunim Ndërkombëtar (JICA) dhe Qeveria shqiptare nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit për ngritjen e kapaciteteve për përmirësimin e menaxhimit të ...

Read More »