Home / Ekonomia (page 622)

Ekonomia

TIKA i akordon MZHUT 30 mijë euro asistencë teknike

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) mundësoi sot dhënien e një granti prej 30.000 eurosh asistencë teknike, që synon përmirësimin e infrastrukturës logjistike dhe teknike për Ministrinë e Zhvillimit Urban dhe Turizmit dhe Arkivin Qendror Teknik të Ndërtimit. Protokolli ...

Read More »

FMN mbyll sot vizitën në Tiranë

Misioni i Fondit Monetar Ndërkombëtar i kryesuar nga Nadeem Ilahi mbyll sot vizitën dy javore në Tiranë pas një skanimi të financave publike. Misioni i radhës së Fondit Monetar Ndërkombëtar zhvilloi takime me përfaqësues të Ministrisë së Financave, Bankës së ...

Read More »

Situata në BSH, Rama takon Nishanin

Kryeministri Edi Rama takoi sot Presidentin Bujar Nishani dhe ka ndarë me kreun e Shtetit pikëpamjet për situatën e re të krijuar në Bankën e Shqipërisë, pas arrestimit të Guvernatorit Ardian Fullani. Zyra e shtypit e kryeministrisë bën të ditur ...

Read More »