Home / Ekonomia (page 670)

Ekonomia

Vjena: Rishikoni çmimin, jeni prapa me reformat

Sekretariati i Energjisë  Komisioni për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë e Mjedisin u përfshi dje nga diskutimet për rritjen e çmimit të energjisë elektrike. Kjo për shkak të seancës dëgjimore me delegacionin e Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë për raportin vjetor të ...

Read More »

Indeksi i afarizmit, rritet xhiroja ekonomike

Udhëheqin industria dhe shërbimet me 8,5% dhe 7,4%. Rritje në fondin e pagave Nga Zamir Alushi  Rritet xhiroja totale e aktivitetit ekonomik të ndërmarrjeve. Indeksi i volumit të shifrës së afarizmit, vlerësuar me çmime fikse (2010=100) arriti 115,7% në tremujorin ...

Read More »