Home / Kosova (page 460)

Kosova

Shpresa e bllokut te pika 127!

Koalicioni paszgjedhor i përbërë nga LDK, AAK, Nisma dhe VV, është duke i shqyrtuar të gjitha mundësitë dhe rrugët ligjore në mënyrë që të arrijnë ta jetësojnë marrëveshjen e 9 qershorit, sipas të cilës, Isa Mustafës i takon pozita e ...

Read More »

Thaçi me masa kundër përhapjes së Ebolas!

Pas përhapjes së virusit vdekjeprurës Ebola edhe në Evropë, duket se edhe Kosova do të marr masa rreth parandalimit të kësaj sëmundjeje. Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, pas takimit me ministrin e Shëndetësisë, Ferid Agani, si dhe ministrin e Punëve ...

Read More »