Home / Rajoni / Maqedonia (page 3)

Maqedonia

Plani “3-6-9”, prezantohen 73 masat e para

100 njerëz të organizuar në 10 grupe pune do të përcjellin realizimin e Planit “3-6-9”, në kuadër të Sistemit të sapo-krijuar për monitorim, implementim dhe informim. Zv.kryeministër për çështjen e evropiane theksoi se plani tre mujor përfshin gjithsej 73 masa ...

Read More »