Home / Parlamentare (page 68)

Parlamentare

Stomatologu dhe farmacisti me Urdhër të ri

Kuvendi miratoi sot dy projektligje në fushën e shëndetësisë që rregullojne mbarëvajtjen e profesionit të stomatologut dhe farmacistit në Republikën e Shqipërisë. Pr/ligji “Për Urdhrin e Stomatologut” parashikon ndër të tjera krijimin më vete të këtij Urdhri, ndërsa përcakton qartë ...

Read More »

Kuvendi shqyrton p/ligjin “Për shoqëritë tregtare”

Ndryshimet në ligjin “Për shoqëritë tregtare” synojnë përafrimin e legjislacionit shqiptar në këtë sektor me direktivat e Bashkimit Europian. Kuvendi shqyrtoi të enjten në seancë plenare ndryshimet e paraqitura në ligj. Sipas deputetes së Partisë Socialiste, Blerina Gjylameti, ndryshimet synojnë ...

Read More »

Diskutohen dy pr/ligje në fushën e shëndetesisë

Kuvendi nisi punimet e seancës plenare të radhës me diskutimin e dy projektligjeve në fushën e shëndetësisë, “Për Urdhërin e Stomatologut” dhe “Për Urdhrin e Farmacistëve”, të cilët synojnë rritjen e kontrollit të vazhdueshëm dhe cilësisë profesionale në ushtrimin e ...

Read More »

Sot seanca plenare e Kuvendit

Kuvendi mblidhet sot në seancë plenare, ku pritet të diskutojë dhe miratojë disa projektligje. Rendi i ditës i seancës parashikon shqyrtimin e pr/ligjit “Për Urdhrin e Stomatologut”; të disa ndryshimeve në ligjin “Për Urdhrin e Farmacistëve”, disa shtesa në ligjin ...

Read More »

Zgjidhje urgjente për AMA-n dhe RTSH-në

E ndodhur prej disa vitesh në ngërç për shkak të vakancave dhe, tashmë edhe pa kryetar, Autoriteti i Mediave Audiovizive po rrezikon tashmë të kthehet jofunksional edhe për shkak të mungesës së opozitës në Kuvend dhe pamundësisë për zgjedhjen e ...

Read More »